• коцки на порфир

    На прв поглед, природен камен привлекува вниманието на сите луѓе, бидејќи ги комбинира неверојатен естетски и функционални.

  • таблети на порфир

    Одржлив природен камен -Дали каде што се спротивставува на влага, температура, тежина, и се една од најстабилните материјалистички на сите времиња.

  • Мозаиците на порфир

    PORFIDI BALLKAN го прави хортикултурно уредување, градини, фасади на куќи, патишта за пешаците, чекалници, оџаци и сл Хем исто така се исто така продажба на сите видови на природен камен како куполи (kupeza), плочки, мозаици сите дебелина и различни димензии.